Jalatsite harjad ja käsnad - konts.ee

Jalatsite harjad ja käsnad - konts.ee

Jalatsite harjad ja käsnad - konts.ee

Jalatsite harjad ja käsnad - konts.ee

Jalatsite harjad ja käsnad - konts.ee
Jalatsite harjad ja käsnad - konts.ee

Jalatsite harjad ja käsnad

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Puhastuslapp jalatsitele - Coccine Cleaning Cloth
Puhastuslapp jalatsitele - Coccine Cleaning Cloth Tootja: Coccine (Poola) Mõeldud: nahale Puuvillane puhastus- ja poleerimislapp. Suurus: 34 cm х 28,5 cm..
Puhastuslapp jalatsitele - Coccine Cleaning Cloth Tootja: Cocc..
3.50€
Puhastuskumm nubukile ja seemisnahale - Coccine Cleaning Cube
Puhastuskumm nubukile ja seemisnahale - Coccine Cleaning Cube Tootja: Coccine (Poola) Mõeldud: nubukile ja seemisnahale Puhastuskumm seemisnaha, veluuri ja nubuki kuivpuhastuseks. Kummi pehme küljega saab naha kammida sametiseks. Puhastag..
Puhastuskumm nubukile ja seemisnahale - Coccine Cleaning Cube ..
6.90€
HITT
Seemisnaha ja nubuki hari Coccine®
Seemisnaha ja nubuki hari Tootja: Coccine (Poola) Mõeldud: nubukile ja seemisnahale. Suurus: 16 x 4 cm Seemis- ja nubuknaha harjamiseks mõeldud jalatsihari. Kasutamine: Testi enne kogu pinna töötlemist mittenähtavas kohas. Õrnalt edasi-taga..
Seemisnaha ja nubuki hari Tootja: Coccine (Poola) Mõeldud: nu..
5.50€
Seemisnaha ja nubuki hari Coccine®
Seemisnaha ja nubuki hari Mõeldud: nubukile ja seemisnahale. Suurus: 8 x 8 cm Tootja: Coccine (Poola) Seemis- ja nubuknaha harjamiseks mõeldud jalatsihari. Kasutamine: Testi enne kogu pinna töötlemist mittenähtavas kohas. Õrnalt edasi-tagas..
Seemisnaha ja nubuki hari Mõeldud: nubukile ja seemisnahale. ..
11.90€
Poleerimishari naturaalsete hobusejõhvidega Coccine®
Poleerimishari puidust käepidemega, naturaalsete hobusejõhvidega Tootja: Coccine (Poola) Mõeldud: nahale, kunst materjalile. Suurus: 16 cm Harjase pikkus: 2 cm Hobusejõhv 50% Kunst karv 50% Hari on mõeldud jalatsite puhastamise..
Poleerimishari puidust käepidemega, naturaalsete hobusejõhvidega ..
5.90€
HITT
Poleerimishari naturaalsete hobusejõhvidega Coccine®
Poleerimishari puidust käepidemega, naturaalsete hobusejõhvidega Tootja: Coccine (Poola) Mõeldud: nahale, kunst materjalile. Suurus: 16 cm Hobusejõhv 80% Kunst karv 20% Harjase pikkus: 2 cm Hari on mõeldud jalatsite puhastami..
Poleerimishari puidust käepidemega, naturaalsete hobusejõhvidega ..
11.90€
Seemisnaha ja nubuki messinghari COC31
Seemisnaha ja nubuki messinghari  Mõeldud: nubukile ja seemisnahale, kunst seemisnahale. Suurus: 10 x 3,4 cm Päritolumaa: Itaalia Seemis- ja nubuknaha harjamiseks mõeldud jalatsihari. Kasutamine: Testi enne kogu pinna töötlemist mittenä..
Seemisnaha ja nubuki messinghari  Mõeldud: nubukile ja se..
9.90€
Kummist kingahooldushari seeminahale COC30
Kummist kingahooldushari seeminahale Mõeldud: nubukile ja seemisnahale, kunst seemisnahale. Suurus: 12,2 x 4,2 cm Päritolumaa: Itaalia Sobib suurepäraselt seemisnaha ja nubuk naha hooldamiseks.  ..
Kummist kingahooldushari seeminahale Mõeldud: nubukile ja seem..
11.90€
Suur poleerimishari lühikese karvaga COC29
Poleerimishari lühikese karvaga Mõeldud: nahale, kunst materjalile. Suurus: 17,5 x 4,5 cm Harjase pikkus: 1,7 cm Hari on mõeldud jalatsite puhastamiseks või poleerimiseks; Harjal on puidust alus; Valmistatud sünteetilistest harjastest ..
Poleerimishari lühikese karvaga Mõeldud: nahale, kunst ma..
6.90€
Poleerimishari naturaalsete hobusejõhvidega COC28
Poleerimishari puidust käepidemega, naturaalsete hobusejõhvidega Mõeldud: nahale, kunst materjalile. Suurus: 14,5 x 4,5 cm Harjase pikkus: 3 cm Hari on mõeldud jalatsite puhastamiseks või poleerimiseks; Harjal on puidust alus. ..
Poleerimishari puidust käepidemega, naturaalsete hobusejõhvidega ..
12.90€
Seemisnaha ja nubuki hari COC27
Seemisnaha ja nubuki hari Mõeldud: nubukile ja seemisnahale. Suurus: 15,5 x 4 cm Päritolumaa: Itaalia Seemis- ja nubuknaha harjamiseks mõeldud jalatsihari. Kasutamine: Testi enne kogu pinna töötlemist mittenähtavas kohas. Õrnalt edasi-tagas..
Seemisnaha ja nubuki hari Mõeldud: nubukile ja seemisnahale. ..
6.50€
Väike hari kõikidele materjalidele COC26
Väike hari kõikidele materjalidele Mõeldud: nahale, nubukile ja seemisnahale, kunst seemisnahale. Suurus: 7 x 5 cm Päritolumaa: Itaalia Kombineeritud hari nahale, nubukile ja seemisnahale, kunst seemisnahale. Puhastab ja taastab or..
Väike hari kõikidele materjalidele Mõeldud: nahale, nubuk..
9.50€
Käsn nubukile ja seemisnahale Bama
Käsn nubuki ja seemisnaha jaoks Bama Tootja: Bama (Saksamaa) Mõeldud: nubukile ja seemisnahale Spetsiaalne käsn kogu nubuki, seemisnaha ja tekstiili puhastamiseks, värskendamiseks ja noorendamiseks. Käsn nubuki ja seemisnaha jaoks on ideaalne ..
Käsn nubuki ja seemisnaha jaoks Bama Tootja: Bama (Saksamaa) ..
7.90€
Nahast toodete MINI hooldussvamm - Coccine Self-Shinig Sponge
Nahast toodete MINI hooldussvamm - Coccine self-shinig sponge Tootja: Coccine (Poola) Mõeldud: siledale nahale. Värv: must Silikoonseen. Praktiline käsn siledast nahast toodete hoolduseks. Kvaliteetsed mustad pigmendid värskendavad suur..
Nahast toodete MINI hooldussvamm - Coccine self-shinig sponge ..
2.90€
Viimati vaadatud
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!

konts.ee @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper